Torna la Smart City Expo World Congress!

L’Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment principal a escala mundial dedicat a les ciutats intel·ligents, torna a la Fira de Barcelona, després que l’edició de l’any passat fos en format virtual. 

Del 16 al 18 de novembre de 2021, l’Smart City Expo World Congress mostra com crear pobles i ciutats més sostenibles i eficients, gràcies a la innovació i la tecnologia.

La Diputació de Barcelona participarà un any més de forma destacada a l’Smart City Expo i comptarà amb un estand propi. A l'estand de la Diputació es presentaran diverses experiències i projectes innovadors que s’apliquen tant des dels municipis de la província com de la propia institució en àmbits com la protecció civil, la cohesió territorial a través de la innovació digital, el desenvolupament agrari i els espais naturals, el turisme sostenible, la intel·ligència artifical, el soroll i la contaminació ambiental o els serveis socials, entre d'altres. 

Així, l’estand servirà d’altaveu per a projectes en clau local dels municipis de la província, tant d’àrees metropolitanes com rurals en què les noves tecnologies tenen un paper fonamental per al desenvolupament de serveis més eficients i innovadors.

El programa complert de l'estand de la Diputació de Barcelona el podreu trobar al següent enllaç

Informació oficial i agenda de l'esdeveniment: www.smartcityexpo.com