La Diputació de Barcelona present a la Smart City Live 2020

La Diputació de Barcelona participarà un any més de forma destacada a l’Smart City Expo, aquest any reconvertida en la Smart City Live 2020 (SCLive 2020), un congrés virtual de dos dies amb ponències de renom en el sector de les smart cities que tindrà lloc els propers 17 i 18 de novembre de 2020.

Smart City Live 2020

El nou congrés Smart City Live 2020 consistirà en un primer dia, el 17 de novembre, més institucional, amb format de programa de televisió, on s’emetran entrevistes, debats i casos d’èxit centrats en l’impacte de la COVID-19 sobre les ciutats i com aquesta està redefinint la normalitat dels ciutadans. A més, l’esdeveniment compta amb una segona jornada més tècnica, el 18 de novembre, amb diversos tallers (workshops), sessions i esdeveniments paral·lels (side events), que reuniran actors clau i institucions mundials per afrontar els reptes més enllà de l’impacte a curt termini de la pandèmia.

Aquest any la inscripció és gratuïta i oberta per a tothom, però per accedir-hi, prèviament cal fer una preinscripció. Aquesta inscripció ja està disponible i oberta al següent enllaç: https://register.tomorrow.city

Informació oficial i agenda de l'esdeveniment: www.smartcityexpo.com

La Diputació de Barcelona a la SCLive 2020.

La Diputació de Barcelona comptarà amb participació tots dos dies de la SCLive 2020 per donar visibilitat al projecte Smart Region i presentar les iniciatives més destacades de la institució.  Al següent enllaç podreu trobar el programa de les sessions on participarà la Diputació de Barcelona. Destaquem:

Un cop feta la inscripció es rebrà un correu electrònic on s’informa sobre la plataforma del congrés on s’emetran tots els esdeveniments paral·lels i sessions, i el dia anterior a l’esdeveniment es rebrà un correu electrònic amb l’enllaç a la plataforma des d’on el públic podrà accedir directament a la plataforma i triar les sessions a les que volen assistir.

Ens veiem virtualment a SCLive 2020!