Presentat el Pla de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya

El passat divendres es va presentar al Palau Centelles el Pla de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya 2017-2018. El Pla de Govern Obert del Govern català s'estructura en 5 àmbits: transparència, dades obertes, bon govern, participació ciutadana i canvi cultural.

El conseller Roveva i el secretari Jordi Foz

Amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, el Pla permetrà avançar significativament en aspectes clau, com ara millorar la transparència, impulsar la reutilització de dades obertes i la incorporació de les visions plurals de la ciutadania en l’elaboració de les polítiques públiques.

L'acte va estar presidit per l'Honorable Conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència Raul Romeva, i va comptar amb la ponència inaugural del Professor Ismael Peña Lopez i les intervencions del Secretari de Transparència i Govern Obert Jordi Foz i la Directora General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica Núria Espuny.

Amb la presentació dimecres passat de l'aposta de la Diputació de Barcelona pel Govern Obert #DibaOberta i la presentació divendres del Pla de Govern Obert de la Generalitat, Catalunya va esdevenint poc a poc referent en matèria de Govern Obert, modernització i obertura dels models de governança.

Podeu consultar el Pla de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya clicant Aquí i al resum infogràfic del mateix clicant Aquí

Font: Govern Obert Diba.cat