L'Hospitalet present a l'SCEWC amb una projecció 360 graus

L'Hospitalet va donar la benvinguda als congressistes a l'SCEWC2018 amb una projecció de 360 graus que explicava els projectes més emblemàtics i els reptes de futur de la ciutat d'una manera immersiva.
 

Aquesta cúpula també ha estat l'escenari per a la presentació d'empreses i start up que cultiven les seves idees a L'Hospitalet. Sadako Techonolgi, per exemple, ha presentat el MAX AI. Un robot d'intel·ligència artificial capaç de destriar els residus i que ja funciona a les plantes de reciclatge d'Europa i els Estats Units.

Un cop finalitzat el congrés, la cúpula es traslladarà al Parc de la Marquesa del 17 al 19 de novembre i estarà oberta a l'escoles i públic general.

La fira ha mostrat les principals innovacions en àrees com la transformació digital, la mobilitat , l'entorn urbà o les ciutats com a espais d'inclusió social. En aquest sentit, s'han abordat qüestions com la connectivitat 5G, el fenomen de la gentrificació o l'economia col·laborativa. El congrés, que enguany duu per lema "ciutats per viure-hi", ha reunit més de 800 expositors de 700 ciutats representades. Unes xifres superiors a les passades edicions i que fan que per primera vegada la fira s'ampliï a dos pavellons.

El congrés vol mostrar al món com la tecnologia ajuda a millorar la gestió dels residus però que també és aplicable a la transformació urbana i la mobilitat. En el cas de L'Hospitalet, s'està treballant per fer més sostenibles els desplaçaments fins al districte econòmic.