Us esperem demà al nostre estand a l'Smart City Expo World Congress

La Diputació de Barcelona ha programat en el seu estand ubicat al pavelló 2 núm B 247 de l'SCEWC, més de 15 sessions entre taules rodones i presentacions d'iniciatives relacionades amb les ciutats i regions intel·ligents. Els actes per demà es centraran en les persones. 

Les persones, l'eficiència i sostenibilitat i la tecnologia, són els eixos vertebradors de l'estand de la Diputació de Barcelona a l'Smart City Expo World Congress, que s'inicien demà dimarts i s'allargaran fins al dijous 16 de novembre.

Una quinzena de presentacions i taules rodones configuraran elprograma d'activitats a l'estand de la Diputació, on participaran més de 50 professionals del sector, especialitzats en àmbits tan diversos com l'assistència sanitària, l'eficiència energètica, la mobilitat, el turisme, la promoció econòmica, l'administració oberta així com el suport TIC en tots aquests àmbits amb diferents sistemes de gestió d'informació. I com cada any, dins de les activitats programades, hi ha l’entrega dels premis Apps&IoT for citizens 2017

A més, una maqueta interactiva amb els diferents serveis Smart que ofereix la Diputació de Barcelona en els diferents àmbits d'actuació dins de la seva demarcació, servirà per mostrar el gran potencial i la important aposta que s'està fent per convertir la demarcació de Barcelona, amb tots els seus municipis, en una Smart Region.