Saba-TiC, mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores

dissabte
02
10:00h
Setembre 2017
Data de finalització: dissabte, 02/09/2017 - 19:00

Des de l'Ajuntament de Sabadell, us convoquem a la 2a. Edició del Saba-TiC per la Festa Major de Sabadell, el proper dissabte 2 de setembre, de 10 a 19h.

El Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar als ciutadans en aquest àmbit. Per una banda l'Ajuntament pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat. Volem donar un pas endavant respecte la primera edició, amb més tallers grupals i millorant la qualitat dels continguts, volem que el ciutadà realment aprengui i posi en pràctica nous coneixements informàtics i tecnològics.

L'any passat aquesta mostra va comptar amb l'assistència del voltant de 2.000 persones(*) en una localització central de la ciutat que preveiem mantenir en la 2a. edició; els Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell (c/d'En Font, 25), comptant tant la part exterior com l'interior de l'edifici.

Possibles temàtiques:

Impressió 3D / 4D; Altres dispositius per la fabricació digital; Realitat virtual; Robòtica educativa; Robots humanoides; Drons; Domòtica; Jocs interactius en una paret o terra digitals; Realitat augmentada / codis QR; Realitat mixta (hologrames); Tallers electrònics musicals; Repair cafè; TV immersiva; Videoconferència; Telepresència; Videomapping; Demostració de connectivitat 5G / 4K;  Demostracions de dispositius d’”internet de les coses”; Apps; Tecnologies vinculades a l’administració electrònica (tràmits amb el ciutadà); Tic per la participació ciutadana (“civic techs”); Videojocs; MOOC; E-learning; Big data; Programació en Scratch; “Serious games”; Monedes digitals; Blockchain; Intel·ligència artificial; Tecnologies pel benestar i la salut; Tecnologies de simulació; Wearables; Aplicacions amb nanopartícules, (...)

S'ofereixen espais d'exposició i demostració gratuïts a les entitats interessades, incloent connexió elèctrica i wifi.

Us deixem l'enllaç on, si esteu interessats, podeu fer-nos la vostra proposta de participació: https://goo.gl/forms/8Bff6ZurFnvGpNz62

(*) Recull de premsa 1a. Edició del Saba-TiC:

http://sabadell.cat/ca/innovaciosbd/56336-exit-de-la-1-edicio-del-saba-t...

http://www.sabadell.cat/ca/innovaciosbd2/55280-saba-tic-taller-mostra-d-...

http://www.sabadell.cat/ca/noticies-municipals/56236-saba-tic-mostra-int...

http://sabadell.cat/ca/innovaciosbd/56200-tens-una-empresa-o-projecte-in...

http://sabadell.cat/ca/innovaciosbd/56173-apren-a-dissenyar-objectes-en-...

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/7979/festa/major/ofereix/mo...

1
Fitxers adjunts: