Convocatòria contractació "Bloguers ciutadans" projecte Urban Wins

Públic al qual s'adreça: 
Bloguers amb coneixements/interès en l'àmbit urbà o eco-innovació
dilluns
24
09:15h
Abril 2017
Data de finalització: dijous, 11/05/2017 - 09:15

ES BUSQUEN: BLOGUERS CIUTADANS AMB ESPECIALITZACIÓ EN LA TEMÀTICA DE L'ECO-INNOVACIÓ

UrbanWINS, un projecte de 3 anys finançat per la Unió europea, està cercant escriptors amb curiositat i talent per blogar activitats eco-innovadores per la prevenció i gestió de residus en 8 ciutats europees: Cremona, Albano Laziale, Pomezia, Torí, Leiria, Bucarest, Manresa i Sabadell. Volem que tothom que viu a les ciutats sigui capaç de descobrir com l'eco-innovació té lloc localment, a través d'històries atractives i accessibles explicades en la llengua de cadascú.

La tasca proposada es portaria a terme de juny 2017 a abril 2019, amb una remuneració de 1.500 euros bruts per cada ciutat (en el cas de Sabadell i Manresa es pot presentar candidatura conjunta, sumant-se els honoraris de cada ciutat.

Interessat/da? Esbrina més aquí i presenta la teva sol·licitud fins l'11 de maig de 2017.

https://www.urbanwins.eu/citizen-blogging/

_____________________________

WANTED: CITIZEN BLOGGERS WITH ECO-INNOVATION FOCUS

UrbanWINS, a 3-year EU-funded project, is looking for talented and curious writers for blogging on eco-innovative activities for waste prevention and management in eight European cities: Cremona, Albano Laziale, Pomezia, Torino, Leiria, Bucharest, Manresa and Sabadell. We want everyone living in the cities to be able to discover how eco-innovation happens locally, through attractive and accessible stories told in the local language.

Interested? Find out more here and apply until 11 May 2017.

https://www.urbanwins.eu/citizen-blogging/